Innredningshjelp

Hos TiT har vi både interiørarkitekt og interiørdesigner i butikken med lang erfaring. Vi hjelper deg med løsning til din innredning, enten du vil ha alt nytt, noe nytt eller står fast med plasseringen. Du kan ta med plantegninger eller vi kommer på besøk til deg. Vi hjelper deg med belysningsplan, møbleringsplan og fargeplan.

Trenger du hjemmebesøk for å få råd om lamper og plassering for å få godt lys, eller enkle tips for hvordan du kan fornye din innredning. er dette endel av vår service.

En enkel møblering og belsyngsplan koster kr. 1500,-. Har du behov for ideer til farger, tekstiler og mer omfattende veiledning koster det kr. 5000,-.

For å kunne gi et best hjelp bør vi ha et møte med deg i forkant, hvor du forteller oss om ønsker, drømmer , behov og tanker om ditt nye hjem. Hvis du ikke har anledning til å komme i butikken, tar vi gjerne turen hjem til deg eller vi kan gjøre alt via mail. Du bestemmer selv!

Vi jobber ut fra budsjett hvis du har det, og prøver å bruke de møblene og produktene du har fra før. Ta kontakt så finner vi en løsning. Ingen hus er for små og ingen for store.

Du kan bruke kontaktskjemaet til høyre eller ringe 55 31 57 08 for å booke tid til hjemmebesøk eller møte i butikken.

Kontakt oss

55 31 57 08

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon:

Din beskjed til oss