Om TiT Art & Design

Når vi i 2002 åpnet TiT hadde vi lyst til å lage en skikkelig spennende designmøbelforretning i Bergen. En slik som oss møbelentusiaster liker å besøke når vi er på ferie i Milano, København eller Stockholm.

De siste årene har designmøbel blitt et moteord som blir brukt om alle møbler som har moderne formgivning. Når vi snakker om designmøbler mener vi møbler som er orginale og har noe nytt ved seg, i bruk av materialer, farger og former. De møblene som vi selger spenner fra møbler som er designet på slutten av 1800-tallet fram til idag. Felles for dem er at de representerte noe helt nytt da de først ble presentert.

Når du besøker vår butikk i Teatergaten kan du vandre blandt alt fra 20-tallets stålrørsmøbler, via 50-60-tallets spreke former i plast, til nåtidens funky design. Møblene er designet av kjente arkitekter og designere som var, og er, ledende i sin epoke. De er alle produsert av produsenten designeren har sammarbeidet med under utviklingen, og er orginaler. Designmøbler hos oss er perfekt i kvaliteten og håndtverket, slik designeren har ønsket.

Kontakt oss

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon:

Din beskjed til oss